Coaching

Du är unik
Du kanske känner att du på något sätt har fastnat och vill komma vidare? Eller så har du ett givet mål men vill ha extra kraft/stöd för att nå detta. Jag blir precis lika glad som du när du nått det, för då har jag också nått mitt !!! Jag vill hjälpa dig att bli den du är! Vi har alla så mycket mer kraft och potential inom oss än vi kanske anar. Vi gör antaganden, har begränsade övertygelser om oss själva och andra, som ibland behöver slås hål på för att komma vidare.   

Coaching för privatpersoner
En personlig coach hjälper dig att prestera och må bättre. Att göra det du redan vet att du borde göra, eller få nya insikter och bli den du drömmer om att vara. Som coach hjälper jag dig att hjälpa dig själv att gå från punkt A till B. Förutsättningen är att du vill och törs.

Coaching för företag
Företaget är sin personal. Där människor växer, där växer också företaget. Där människor trivs, känner sig engagerade och motiverade förbättras också företagets resultat.  Omotiverad personal kostar företaget väldigt mycket pengar i form av ineffektivitet och sjukfrånvaro.

Jag som coach
Jag är diplomerad coach enl ICF (International Coach Federation) Som coach är jag närvarande, engagerad, rak, ärlig och ibland provocerande och ifrågasättande (för det ingår i min roll som coach). Att få vara med och se människor utvecklas och nå sina mål är ett stort privilegium.
Vill du veta mer om mig som person är du välkommen att läsa mer under rubriken Om.

 
International Coach Federation, ICF är den ledande globala organisationen som arbetar med att sätta en hög etisk standard inom coachingprofessionen. Idag har föreningen fler än 14.000 medlemmar i mer än 80 olika länder. ICF ska erbjuda oberoende certifieringar samt bygga ett nätverk av professionella coacher.
Coachutbildning och diplomering via företag som följer ICF's riktlinjer för etiskt uppträdande, samt certifiering enligt ICF certifieringssystem syftar till att säkerställa kvalitén till dig som kund.

Varmt välkommen att kontakta mig för ett första förutsättningslöst samtal, där får du en känsla för vad coaching är och vad det kan innebära för dig.